Nejnovější recenze ze sekce Svítilny
vyborny
- Svítí i červeně,
- Má dva refletory které jdou zapnout nezávisle na sobě
- Baterie se dá vyměnit
- Madlo má magnety a svítilna se za něj dá pohodlně držet
- Výkon, rozptyl světla
- kvalitní zpracování
- rozumná cena
- kvalitní LED
- Kvalitni zpracovani, mnozstvi funkci, vydrz
O dost vetsi nez se zda na obrazku
- Kupováno pro děti na tábor
- Silný výkon světla
- Dlouhý dosah
- Kapesní
Kupovala jsem to synovi na tábor. Levná, kapesní s výkonným světlem. Pokud zvažujete nákup, doporučuji tuhle. V jednoduchosti je krása. Za mě doporučuji.
Svítivost 3000 lm, magnet
- výborné svetlo, senzor
- lehka
- praktická
- cena super
- kvalita
Nemám co vytknout. Lehká praktická baterka za super cenu. Svitivost skvělá.
- Malá, nepřekáží a ani o ni nevíte když ji nepotřebujete. Ale svým výkonem překvapí, když ji potřebujete. Například najít zapadlé klíče od auta pod sedadlem nebo si ve tmě posvítit na to, do čeho jsme šlápli.
- Už se nevyrábí.
Nová baterka se už vyrábí s akumulátorem a babíjí se přes USB. To je určitá výhoda. Tuto ,,pohání,, 4ks knoflíkových baterií. Je to nevýhoda? Možná cena za baterie. Ale představte si tuto situaci: jste někde v divočině, powerbanka vám došla, civilizace daleko. Jak novou baterku nabijete? K této starší není problém si přibalit 2,3 sady knoflíkových baterií. (Které pak samozřejmě vybité vrátíte v obchodě jako ekologický odpad.) Ale ano, chápu že do hor si s sebou asi vezmete jiné osvětlení... Aha, ale asi taky na akumulátor, že?
- Dobrá výdrž baterií
- Dostatečně osvítí stan
- Dlouhá výdrž baterií
- Dobrá svítivost
- Dobrá ovladatelnost vč. zámku proti nechtěnému zapnutí
Energizer Everyday
Přidáno: 23. července 2024
(naposledy upraveno 23. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- včetně baterií
- jednoduché
- funkční
- Všestranně použitelná lampička, či svítilna
- Vysoký výkon
- Možnost zaostření paprsku
- Snadné ovládání (dva rozdílné režimy, jeden ovládá hlavní světlo, druhý boční)
- Možnost použít jako powerbanku
- Indikace stavu baterií
- Použité běžné baterie 18650, možnost vyměnit za výkonnější 21700. Je to na to připravené
- Baterie lze nabíjet i mimo svítilnu, případně měnit.
- Při nejvyšším výkonu poměrně hřeje, nelze provozovat trvale
- Je poměrně velká a těžká, což někomu může vadit. Přispěje to však k lepšímu chlazení. Malé svítilny se ohřejí více při stejném výkonu.
- Po nějaké době přestává chodit spínač ovládání (nespolehlivý kontakt). Musí se několikrát stisknout než se dostanu na požadovaný režim a někdy naopak přeskočí několik režimů.
Je to vynikající svítilna, kterou doporučuji všem. Dokonce jsem ji zakoupil i jako dárek. S přehledem osvítí zahradu. Boční světlo je také praktické. Naopak SOS režim, nebo červené světlo jsem zatím nevyužil.
lehká svítilna do ruky s velmi dobrou svítivostí s nabíjecími bateriemi.
- velikost
- svítivost
- lehká
Malá hodně svítivá baterka na všechna možná použití. Máme doma vždy při ruce. Spokojenost
- Super svítí
- Perfektní svítilna za dobrou cenu.
Pohoda svítilna, se velkým výkonem, s měnitelnými monočlánky. Na nabíjecí 1,2 V svítí perfektně.
- produkt mám krátce
Jsem spokojená.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »